MOPAN Suceava

În contextul plinei crize cauzate de coronavirus, Primăria municipiului Rădăuți a anunțat că vine în întâmpinarea eventualelor nevoi de aprovizionare cu alimente și/sau medicamente pentru persoanele vârstnice sau bolnave, care se descurcă anevoios.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Rădăuți, Bianca Cepil, a spus că având în vedere situația de față și faptul că aceste persoane sunt cele mai vulnerabile, suntem dispuși să facem cumpărăturile în locul lor, astfel încât aceștia să nu părăsească domiciliul, pe fondul temerilor legate de expunerea și răspândirea infecției cu Coronavirus.
„Persoanele aflate în această situație ne pot contacta la nr. de telefon: 0230/561140 Secretariat – Primăria municipiului Rădăuți.
Este esențial să nu uităm că trebuie să fim solidari în această perioadă și să ne gândim și la semenii noștri! Să dăm dovadă de responsabilitate, de calm, de înțelegere și să arătăm respect față de cei de lângă noi” a spus Bianca Cepil.

Primăria Rădăuți se oferă să facă cumpărăturile pentru persoanele vârstnice sau bolnave, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava