• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria Rădăuți a anunțat că despăgubirile pentru terenurilor pe care se construiește centura se vor da până la finalul anului. Precizările au fost făcute ca răspuns la sesizările rădăuțenilor în legătură cu acordarea despăgubirilor cuvenite pentru terenurile trecute în proprietatea Statului Român, pentru realizarea obiectivului de investiție ”Centura ocolitoare a Municipiului Rădăuți”. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Suceava, contractul pentru prestarea serviciilor de cadastru și evaluare, încheiat de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași cu o societate specializată, a expirat în această vară, drept pentru care direcția a organizat o licitație pentru încheierea unui nou contract.  La licitație s-a înscris o singură societate, care însă nu a îndeplinit în totalitate condițiile din caietul de sarcini. „Se va relua procedura de licitare , cu unele modificări ale caietului de sarcini, în teren constatându-se necesitatea unor noi ajustări”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Rădăuți, Bianca Cepil. În comunicat se mai arată că o nouă Hotărâre de Guvern va reglementa perioada de evaluare, cadastrare și de plată a despăgubirilor cuvenite cetățenilor, într-un termen rezonabil, cel târziu până la finele anului 2018. „Terenul aferent investiției fiind  deja întabulat pe Statul Român , lucrarea de investiții va continua, concomitent cu depunerea tuturor eforturilor de despăgubire a cetățenilor în cel mai scurt timp”, a mai spus Bianca Cepil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava