Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Rădăuți a anunțat că în cursul zilei de joi, 9 august a.c., între orele 19:00 și 21:00 și vineri, 10 august 2018, în intervalul orar 6:00-8:00, în acest municipiu  vor avea loc activități de aviotratament pentru combaterea ţânţarilor și a muștelor, în special în zonele cu aglomeraţie locativă mai mare şi pe zonele cu mulţi arbori din zona centrală, pe o suprafață de aproximativ 300 de hectare. Pentru aceste tratamente se va utiliza ca substanţă insecticidă „Aqua K-Othrine”, iar ca solvent-apa.
Primăria Rădăuți a transmis că substanţele din gama K-Othrine (Aqua K-othrine) sunt considerate cele mai bune insecticide existente pe piaţă la ora actuală, care se pretează a fi folosite la dezinsecţii urbane, străzi, parcuri, pieţe, arii rezidenţiale, în special prin realizarea acestei manopere pe cale aeriană şi sunt recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.
„Vă recomandăm a evita deplasarea pe cât posibil în aceste zone, în intervalele orare menționate. Manopera va fi efectuată cu un elicopter specializat (Robinson R44), dotat cu instalaţie de dispersie, care aparţine SC FLY COMPANY SRL Oradea”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava