Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria și Consiliul Local Șcheia au sărbătorit duminică, 30 octombrie, 13 cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aniversarea „nunții de aur” pentru cele 13 cupluri a început la biserica Sf. Nicolae din Șcheia, acolo unde un sobor de preoți a oficiat o slujbă de mulțumire. Alături de cele 13 cupluri de aur din comuna Șcheia au fost prezenții copiii, nepoții și strănepoții, precum și viceprimarul Ilie Cojoc și membri ai Consiliului Local. După slujba și cuvântul de învățătură al preotului, viceprimarul comunei Șcheia, Ilie Cojoc, a ținut să-i felicite atât în nume personal, cât și din partea Primăriei și Consiliului Local pe cei care anul acesta au fost sărbătoriți la 50 de ani de când și-au init destinele.

Ilie Cojoc a ținut să precizeze că „nunta de aur” în comuna Șcheia a ajuns la a XI-a ediție, subliniind faptul că inițiativa acestui eveniment care a devenit deja o tradiție i-a aparținut primarului comunei, Vasile Andriciuc. „Dragi miri, dragi membri ai Consiliului Local ne aflăm aici în fața altarului Bisericii Sf. Nicolae din Șcheia unde sărbătorim a XI-a ediție a nunții de aur. Este un moment emoționant pentru noi toți, pentru cele 14 cupluri care acum sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, dar și pentru copiii nepoții și strănepoții lor. Țin să vă urez în numele meu și al Consiliului Local multă sănătate fericire, o bătrânețe ușoară și liniștită”, a spus Ilie Cojoc, care le-a mulțumit tuturor pentru ceea ce au făcut pentru comunitate.

Cele 13 cupluri au primit diplome și flori, după care, „nunta de aur” a continuat cu petrecerea, cu masa și dansul, la restaurantul Coliba Haiducilor din comuna Șcheia.

Viceprimarul comunei Șcheia, Ilie Cojoc, a ținut să mai precizeze că cele 13 cupluri de aur care au fost aniversate duminică au în total 28 de copii, 76 de nepoți și cinci strănepoți.

Cel mai vârstnic dintre cele 13 aniversate a fost Constantin Popovici și Eugenia Blănariu, iar cel mai tânăr cuplu este format din Vasile Viorel Felecan și Maria Mihăiescu. Cea mai tânără mireasă aniversată ieri a fost Maria Vaslavschi, născută la data de 18 ianuarie 1951.

Trebuie spus că până acum, la „nunta de aur” de la Șcheia au fost sărbătorite 312 de cupluri care au în total 753 de copii, 1.403 de nepoți și 25 de strănepoți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava