• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria Siret va beneficia de 1 milion de lei din Fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Suceava. Cu aceşti bani, Primăria îşi va achita parţial datoria către societatea „Drumuri şi Poduri” a CJ, care este în insolvenţă. Decizia a fost luată, luni, de consilierii judeţeni. Totodată, s-a hotărît ca din acelaşi Fond, firmei să-i mai fie alocaţi alţi 1,2 milioane de lei, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Hotărîrile au fost aprobate doar cu voturile consilierilor USL. Consilierii PDL s-au opus din cauza neacceptării propunerii ca din Fondul de rezervă al CJ să fie alocat un milion de euro pentru Primăria Vatra Dornei, care se află într-o situaţie financiară foarte gravă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava