• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunţat că luni a predat la Compania Naţională de Investiţii studiul de prefezabilitate actualizat al viitoarei săli polivalente de 7.000 de locuri arătând că suma necesară pentru realizarea investiţiei este de 22 de milioane de euro. „Studiul va merge dn nou la Comisia interministerială de la Ministerul de Finanţe. Şefa CNI m-a asigurat că sala se va face sută la sută dar eu înclin să cred că se va face dacă va veni un Guvern liberal. E bine că ea este pe lista de sinteză şi dacă este voinţă politică mîine dimineţă dacă se vrea cineva poate să o promoveze. Trebuie să o luăm de la capăt să mergem la Ministerul de Finanţe la aprobare şi între timp să obţinem toate avizele pentru că cele vechi au expirat”, a spus primarul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava