MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a fost depus la Ministerul Energiei  proiectul pentru „Reabilitarea sistemului de transport și distribuție energie termica in municipiul Suceava”, pe Programul -Cheie 5: Cogenerare de înaltă eficiență și Modernizarea rețelelor de termoficare. Lungu a precizat că acest proiect se referă la zona Burdujeni și că vor fi reabilitate 9,725 km traseu (19,46 km conducte) de retele termice primare, 12,960 km traseu (51,792 km conducte) de rețele termice secundare și 9 puncte termice .

Durata de realizare  a proiectului este 29 luni, din care  5 luni pentru  proiectare si 24 de luni execuție iar valoarea totală este de 55.869.264,63 euro. ”Principalele obiective ale acestui proiect sunt: reducerea pierderilor in retele termice de transport si a punctelor termice reducerea gazelor cu efect de seră. Pregatim al doilea proiect pentru reabilitarea punctelor termice si retelelor de transport distributie din zona centrala si din cartierele George Enescu si Obcini”, a declarat Ion Lungu.

Primăria Suceava a depus la finanțare un proiect de 56 de milioane de euro pentru modernizarea rețelelor termice din zona Burdujeni. Lungu: ”Pregătim al doilea proiect pentru Centru, George Enescu și Obcini”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava