MOPAN Suceava

Primăria Suceava a trimis astăzi  primul TIR cu produse alimentare către regiunea Cernăuți din Ucraina. Potrivit primarului Ion Lungu, este vorba de aproximativ 13 tone de alimente,respectiv: mălai, făină albă, ulei, zahăr, conserve carne porc și vită, sare, paste făinoase, tăiței. Valoarea produselor, conform declarației vamale este de 80.645,12 lei.

”Municipalitatea suceveană va trimite  săptămânal din venituri proprii și sponsorizări produse alimentare la Cernăuți. Tot astăzi m-am intâlnit la sediul primăriei cu fostul Consul General  al Ucrainei la Suceava ,pâna in anul 2014, domnul Vasyl Boiechko si reprezentanti ai comunitatii ucrainenilor din Suceava. Domnia sa este dispus sa sprijine primăria in relațiile cu Ucraina,să ajute la gestionarea migrantilor ucraineni. Multumim Fundației „Sânge pentru România”care ne asigura si de această data transportul gratuit la Cernauți. Ne rugăm la Dumnezeu să se termine cât mai repede acest razboi nemilos din Ucraina. Doamne ajută!”, a transmis Ion Lungu.

â

Primăria Suceava a expediat primul TIR cu produse alimentare spre Cernăuți. Lungu: Municipalitatea suceveană va trimite  săptămânal din venituri proprii și sponsorizări produse alimentare la Cernăuți” (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava