Craciun in Bucovina

Primăria municipiului Suceava a înfiinţat un serviciu special pentru administrarea bazelor de agrement. Este vorba de „Serviciul baze agrement Tătăraşi” care va avea în componenţă şapte angajaţi redistribuiţi de la Direcţia Domeniului Public. Primarul Ion Lungu a declarat că deocamdată noul serviciu va administra baza de agrement Tătăraşi care va intra în funcţiune în primăvară însă speră ca după ce municipalitatea va primi o parte din parcul Şipote şi pădurea Zamca vor fi amenajate şi alte zone de agrement.

„Acest serviciu va administra baze de agrement. În primul rând cea pe care o avem în zona Tătăraşi la care mai venim cu îmbunătăţiri până în primăvară. Poate în acest an ni se transferă prin hotărâre de guvern şi o parte din parcul Şipote şi pădurea Zamca în aşa fel încât să putem dezvolta şi alte zone de agrement. Ca atare zona de agrement Tătăraşi va fi administrată de către primăria municipiului Suceava. Aşa mi se pare corect să avem posibilitatea de a interveni, să avem posibilitatea de a corecta lucrurile acolo pentru că dacă facem delegare de gestiune mergem musafiri acolo. O gestionează alţii şi nu întotdeauna o gestionează la modul corespunzător”, a declarat Lungu.

Trebuie spus că baza de agrement Tătăraşi care va deveni funcţională în primăvara acestui an va beneficia de terenuri de sport, de baschet, volei, debarcader cu bărcuțe, mese de picnic, locuri pentru grătare, alei pentru promenadă. Baza va avea ca punct de atracție un teren de golf. Acolo va mai fi și cel mai mare loc de joacă din municipiu amenajat pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați dar şi două tiroliene una pentru adulţi şi alta pentru copii şi două piste de bowling în aer liber. Lucrările la baza de agrement a municipiului Suceava au fost executate de firma Victor Construct și au costat 6,22 de milioane de lei bani alocați de la bugetul local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava