Concert Pascal

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, în 2013, pentru continuarea investiţiilor în sistemul de termoficare al oraşului vor fi alocate 3,3 milioane de lei. El a declarat că 2,3 milioane de lei provin de la Guvern, în timp ce un milion va fi asigurat din bugetul local. Primarul a spus că banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea a două puncte termice din Centru şi pentru încheierea lucrărilor la altele două, din Obcini şi Burdujeni. Ion Lungu a menţionat că, pînă la acest moment, pentru modernizarea sistemului de termoficare din Suceava s-au cheltuit 25 de milioane de euro şi că pentru finalizarea programului mai este nevoie de 30 de milioane de euro. Ion Lungu a subliniat că, în ultimii ani, au fost reabilitate 18 din cele 49 de puncte termice, iar reţelele principale şi secundare de termoficare au fost înlocuite în proporţie de 28,7% şi, respectiv, 36,7%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
 • http://SiteWeb... Mufu

  Desi Mihai Grigore Poet ii ridica domnului primar probleme foarte grele,care necesita incretirea fruntii si un efort supraomenesc dedicat intereselor sucevenilor,suntem convinsi ca va face fata,inclusiv la episodul cu putoarea din lunca Sucevei. Dealtfel,am auzit ca la unele sarbatori de la Iulius Mall se vor distribui masti de gaze si ca insusi Stelian Nistor va distribui un contra-miros,adus din Rusia,special, de mosc siberian.Plus ca va inveli cu prelata excedentul de k.k.t ,pentru ca nu ne incadram in cele doua luni in care respectivul produs neagreat la Iulius Mall se imprastie pe camp.Se subantelege ca in celelalte zece luni marfa se afla la indemana unor VIP-uri din politica locala,care o consuma in mod curent.In aceasta atmosfera cu parfum de busuioc,problema regionalizarii,a infratirii pe veci cu judetul Botosani,capata acest suav parfum de lunca care pluteste,in primul rand,peste colegiul electoral al unui anumit deputat,jurist,al carui nume nu e bine sa il pronunti,ca pe al lui Uciga-l-Toaca,decat cel mult la maniera aluziva,ca te rade de pe forum.In context,s-a rezolvat si problema mirosurilor de la incineratorul de deseuri medicale,dupa principiul ca un miros se astupa cu altul,mai tare. Ca sa intelegeti – daca te doare o masea,o solutie este sa-ti dai un ciocan peste degete,ca sa ai o alta sursa de preocupare,mai intensa.

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  :::::::::::rezulta . modelare 1.[ titlu firma = punct de furnizare agent termic si apa calda potabila !] ::::::::::::::

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  ::::::::::::+ interfata {out – uri .[ contracte cu cumparatori de apa calda si caldura !]} :::::::::::::

 • http://SiteWeb... mihai grigore – poet

  ______*______revista floare albastra = blue ::::1 . proiect . denumire { punct energetic h20 calda potabila ] . { din conexiune cu resursa …h20 rece } SI {delta T . din conexiune prin tehnologia produsa de firma austriaca [ gaz si biomasa – in paralel SIMULTAN si ALTERNATIV ] }} + [ SE ANEXEAZA O SCHITA A MODULUI IN CARE PEPLATFORMA DIN BETON se aduc in c o n e x i u n e aceste ELEMENTE ale ansamblului ! ] :::::2 . se afiseaza proiectul si schema pe holul { primariei ZONEI METROPOLITANE SUCEAVA ! } :::::::::mihai grigore – poet . zona metropolitana suceava – ROMANIA .SGUAR PHILADELPHIA .30 MAI 2013 .15H36____________YES , WE KEN ! ______*_________

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava