Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava va acorda premii substanțiale pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la examenul de Bacalaureat: câte 3.000 de lei pentru elevii decariști de la Evaluarea Națională și câte 5.000 de lei pentru cei de la Bacalaureat. Proiectul de hotărâre privind premierea elevilor inițiat de primarul Ion Lungu va fi aprobat în ședința Consiliului Local de săptămâna viitoare.

Astfel câte 3.000 de lei vor primi elevii Curcă Costan Sabina și Varvaroi Sebastian Adrian de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”, Lionte Amedeea de la Liceul Teoretic ”Filadelfia”, Verciuc Albert Ștefan de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” și Brumă Teodora de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

Câte 5.000 de lei vor primi elevii: Ududec Isabela, Căpușneac Daniela Mihaela, Butnaru Alexandru și Buliga Miruna Ștefana de la Colegiul Național ”Petru Rareș”, Vișan Alina și Hostiuc Dinu Dan de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”, Tenciu Marian și Horgot Andrei Gheorghe de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

”Nu trebuie sa uitam că acești elevi prin rezultatelor lor promoveaza excelenta în educatie și recunoașterea acestor succese este un gest firesc de normalitate și o motivare suplimentară”, a spus primarul Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava