Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava construiește un sediu adminstrativ în Cimitirul ”Pacea”. Investiția va costa aproape 330.000 de lei iar studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico economici vor fi aprobați în ședința Consiliului Local de săptămâna viitoare.

”În acest moment este necesară construirea unui sediu administrativ pentru derularea activitătilor legate de funcționarea cimitirului Pacea-extindere. Necesitatea  construirii acestui sediu vine din faptul ca acum pe amplasamentul cimitirului nu există o construcție care să îndeplinească cerintele de admnistrare, gestionare și întreținere a acestuia mai ales in condițiile în care a apărut o rapida extindere a capacității cimitirului. Lipsa unei magazii ingreunează sarcina administației de depozitare și păstrare a echipamentelor, uneltelor și materialelor utilizate la prestarea activităților edilitar gospodarești specifice într-un loc de veci. De asemenea lipsa unui birou in care personalul compartimentului sa-și desfășoare activitatea, îngreunează procesul de administrare și gestionare a cimitirului dar și menținerea la standarde ridicate a serviciilor oferite cetățenilor municipiului Suceava. Lipsa unui vestiar diminuează randamentul muncitorilor, aceștia sunt nevoiți să vină de la domiciliu echipați de serviciu, condițiile de igienă fiind precare. Pentru eliminarea deficiențelor prezentate succint mai sus se propune amplasarea pe o platformă betonată a unor containere de tip modular care vor costitui un sediu administrativ format din casierie, magazie, sala de mese, vestiar, arhivă și hol. Locul de amplasare se află în intravilanul municipiului Suceava, pe un teren liber de sarcini, parcela cadastrală nr. 57256 in incinta cimitirului Pacea-extindere. Platforma betonată care va susține sediul va fi costruită adiacent cabinei – poarta existentă. Sediul administrativ, cu regim de înăltime parter va avea o suprafața utilă de 53,48 mp. Accesul la obiectiv se va face carosabil și pietonal din strada Parcului. Din punct de vedere al instalației electrice interioare s-a stabilit pentru iluminat soluția cu lămpi cu surse ecologie iar instalatia de prize va fi impartită pe circuite monofazate cu maxim 8 prize pe circuit. Încălzire se va face utilizându-se o centrală termică cu combustibil gazos ce se va instala intr-o incintă special amenajată”, se mențioenază în expunerea de motive.

Primăria Suceava construiește un sediu administrativ în Cimitirul ”Pacea”. Vor fi alocați aproape 330.000 de lei de la buget, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava