• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Suceava a mai făcut un pas în vederea modernizării fostului cinematograf ”Arta” din cartierul Ițcani. A fost stabilită data licitației pentru desemnarea constructorului, 10 aprilie. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a amintit că fostul cinema va fi transformat într-un centru multifuncțional. Actuala clădire va fi modernizată și înălțată cu un etaj. Centrul multifuncțional va dispune de o sală de cinema cu 200 de locuri, un cabinet medical, o farmacie și spații pentru Primărie, Poliția Locală și Poliția Națională. Investiția care se va realiza cu fonduri europene este estimată la 6,4 milioane de lei, iar contribuția municipalității va fi de 128.000 de lei. Lungu a precizat că municipalitatea se pregătește să declanșeze licitațiile și pentru alte proiecte cu fonduri europene.

”Suntem pregătiți să declanșăm licitații și pentru alte proiecte precum grădinița din Burdujeni sat. Între timp au mai venit două aprobări acceptări au trecut de faza de eligibilitate două proiecte și anume proiectul de la Colegiul de Industrie Alimentară unde Primăria vrea să modernizeze clădirile pentru învățământul dual și proiectul pentru administrație digitală eficientă. Acest proiect în valoare de 2,77 de milioane de lei a trecut de faza de eligibilitate și sperăm să parcurgă cât mai repede și celelalte etape”, a spus Lungu. IonLungu a mai ținut să sublinieze că Primăria Suceava are în lucru în diverse faze un număr de 15 proiecte europene în valoare totală de 61 de milioane de euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava