Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava demarează procedurile pentru concursul de proiecte de management la Teatrul ”Matei Vișniec”. Consiliul Local va aproba în ședința de joi, 24 februarie, Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management pentru Teatrul Municipal ”Matei Vișniec”. De asemenea se va aproba Caietul de obiective pentru concursul de proiecte de management, anunțul public privind concursul de proiecte de management, contractul cadru de management care va fi încheiat între câștigătorul concursului și primarul Sucevei în calitate de ordonator de credite și constituirea comisie de concurs și a componenței acesteia.

Comisia de concurs va fi compusă din prof.dr. Ștefana Pop-Curșeu, director artistic al Teatrului Național Cluj-Napoca, prof.univ.dr. Alexandru Boureanu, manager al Teatrului Național ”Marin Sorescu” Craiova și un reprezentant desemnat de Consiliul Local Suceava. Comisia de soluționare a contestațiilor îi va avea în componență pe prof.univ.dr Aurelian Bălăiță, rectorul Universității Naționale de Artă ”George Enescu” din Iași și pe conf.univ.dr. Octavian Jighirgiu, prodecanul Universității Naționale de Artă ”George Enescu” din Iași. Data limită de depunere a proiectelor de management și a dosarelor de concurs de către candidați este 31 martie 2022. Prima etapă a concursului, analiza proiectelor de management va avea loc în perioada 6-14 aprilie iar etapa a doua, interviul, în perioada 19-20 aprilie. Rezultatul final al concursului după eventualele contestații va fi făcut public pe 4 mai. Postul a manager al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava a rămas vacant după decesul titularului Carmen Veronica Steiciuc. În prezent postul este deținut cu titlu interimar de Angela Zarojanu.

Primăria Suceava demarează procedurile pentru concursul de proiecte de management la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava