MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în cadrul proiectului de elaborare a Politicii Urbane a României, municipalitatea suceveană lucrează împreună cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și cu Banca Mondială la actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2030 pentru Municipiul Suceava. ”Politica Urbană reprezintă viziunea de dezvoltare urbană durabilă care va stabili o agendă comună a autorităților publice de la nivel central și local pentru îmbunătățirea cadrului de dezvoltare urbană. Consultarea cu cetățenii se desfășoară în cadrul platformei online citadini.ro. Aici pot fi trimise provocări urbane, precum și sugestii care au în vedere îmbunătățirea calității vieții urbane din municipiu.

Primăria municipiului Suceava încurajează sucevenii să acceseze această platformă și să contribuie prin semnalarea de provocări urbane cu care se confruntă, precum și prin recomandarea de soluții urbane ce pot îmbunătăți calitatea vieții în orașul lor”, a precizat Harșovschi.

Mai multe detalii pe site-ul Primăriei municipiului Suceava: http://primariasv.ro/portal/suceava/portal.nsf/AllByUNID/88741EFCA3C7396FC225861D002C4B35?OpenDocument

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava