Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că în cursul zilei de astăzi a avut discuții la București la trei ministere pentru rezolvarea unor probleme ale municipalității. Ion Lungu a spus că o veste bună vine de la Direcția Generală  de  Dezvoltare Teritorială din cadrul Ministerului Dezvoltării, unde i s-a adus  la cunoștință faptul  Planul Urbanistic General al municipiului Suceava a fost aprobat și urmează ca în perioada următoare să fie emisă Hotărârea de Guvern.

„La sediul Ministerului Afacerilor Interne am discutat despre suma care trebuie să o primim  din decontul lunilor octombrie și noiembrie pentru consumul de biomasă, respectiv 50% din valoarea combustibilului folosit conform legii. Pentru municipiul Suceava această sumă va fi de 8.659.266,75 lei”, a transmis Ion Lungu. El a adăugat că tot la Ministerul Dezvoltării a avut discuții cu privire la achitarea autobuzelor electrice achiziționate de la firma Solaris.

Nu în ultimul rând, primarul Sucevei a precizat că la Ministerul Finanțelor a discutat la Comisia de Împrumuturi Locale despre intenția primăriei Suceava de a lua un credit în valoare de 50 de milioane de lei asfaltarea unor străzi de pământ din municipiu.

Primăria Suceava primește aproape 9 milioane de lei pentru biomasa folosită la termoficare, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava