Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectorii Primăriei Suceava au aplicat amenzi în valoare de 55.000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor fiind sancționate 26 persoane juridice și 13 persoane fizice. Viceprimarul Lucian Harșovschi a transmis că responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic precizând că lipsa civilizației se “plătește”. ”Un oraș civilizat este, în primul rând, un oraș curat!

Cu siguranță cu toții suntem de acord cu această afirmație, însă câți dintre noi contribuim ca aceasta să devină realitate? Imaginile (foto) cred că pot fi un răspuns. Într-adevăr, responsabilitatea administrației este ca Suceava să fie un oraș curat, însă responsabilitatea cetățenilor este cea de a fi civilizați și de a da dovadă de simț civic. Iar cum lipsa civilizației se “plătește”, colegii mei inspectori au aplicat sancțiuni în valoare de 55.500 lei, un total de 39 de sancțiuni, 26 pentru persoane juridice și 13 pentru persoane fizice. Pe site-ul https://www.suceavacurata.ro/ sucevenii pot lua informațiile necesare cu privire la depozitarea conformă a deșeurilor, programul de colectare, dar și informații despre colectarea selectivă a deșeurilor. Împreună menținem orașul curat și contribuim la bunăstarea mediului înconjurător!”, a spus Lucian Harșovschi.

 

Primăria Suceava schimbă foaia. Amenzi drastice pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor. Harșovschi: ” Lipsa civilizației se “plătește”, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava