Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria Suceava scoate la licitație în această săptămână proiectarea și execuția pentru modernizarea unui număr de opt locuri de joacă din municpiu, a anunțat viceprimarul Marian Andronache. Este vorba de patru locuri de joacă în suprafață de 100 de metri pătrați situate pe străzile Amurgului-Burdujeni, Lalelelor-George Enescu, Mărășești și Samoil Isopescu, de două locuri de joacă în suprafață de 195 de metri pătrați situate la intersecția străzilor Plevnei și Cuza Vodă din Burdujeni și pe strada Mesteacănului în Obcini și două locuri de joacă în suprafață de 42 de metri pătrați în zonele Eroilor și Mărășești. Pentru modernizarea lor sunt alocați de la bugetul local 785.000 de lei însă vicele Andronache crede că după licitație suma de adjudecare va fi mai mică. Locurile de joacă vor fi dotate cu covor elastic și cu echipamente noi.

Viceprimarul speră ca lucrările de modernizare a celor opt locuri de joacă să fie finalizate în luna septembrie a acestui an. Marian Andronache a menționat că tot în această săptămână va demara licitația în vederea realizării studiului de fezabilitate pentru un loc de joacă pe strada Amurgului din Burdujeni, care va fi cel mai mare loc de joacă din municipiu. Pentru această investiție solicitată de locuitori în urma consultării făcute de Primărie înainte de aprobarea bugetului pentru acest an vor fi alocați 500.000 de lei. ”Locul de joacă va fi dotat cu echipamente pentru toate categoriile de vârstă inclusiv pentru adulți care vor dispune de aparate de fitness. Locul de joacă va fi împrejmuit cu gard și va avea un program de funcționare până la orele 21 sau 22 ca să nu deranjeze oamenii. Vom împrejmui și alte locuri de joacă modernizate și vom pune program de funcționare. Cu prioritate va fi împrejmuit locul de joacă din Obcini situat vizavi de școala 9”, a spus Andronache.

Viceprimarul speră ca locul de joacă de pe Amurgului să fie finalizat în luna octombrie. ”Sunt multe cereri de la cetățeni, de la asociații să modernizăm locurile de joacă din zonele lor. Intenția noastră este să prindem la modernizare cât mai multe locuri de joacă pe an pentru că vreau ca până la finele acestui mandat să încheiem modernizarea celor 73 de locuri de joacă din municipiu”, a spus viceprimarul. În prezent din cele 73 de locuri de joacă din municipiul Suceava sunt modernizate 34.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava