• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a anunţat că, începînd de săptămîna viitoare, numărul lucrătorilor care se vor ocupa de strîngerea de pe străzi a cîinilor fără stăpîn va creşte de la 5 la 10. Viceprimarul a afirmat că, de la debutul campaniei, în a treia decadă a lunii trecute, s-au înregistrat o serie de incidente pentru rezolvarea cărora s-a solicitat sprijinul Poliţiei Locale. Mai exact, el a spus că în momentul apariţiei hingherilor unii locatari au ascuns cîinii în scara blocului sau în portbagajul maşinii şi au făcut scandal. Cîinii comunitari, care sînt adunaţi de pe străzi, sînt duşi la adăposturile din Lunca Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava