Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că astăzi a semnat, la București, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, actul adițional la contractul „Revitalizare spațiu public urban în municipiul Suceava (zona de Agrement râu Suceava)”, prin care primăria va asigura o cofinanțare de doar 2% pentru acest proiect. Ion Lungu a subliniat faptul că acest lucru înseamnă că Primăria Suceava va economisi o sumă de 2,183 milioane de lei în cadrul proiectului de amenajare a unei noi zone de agrement pe malul râului Suceava. Noua zonă de agrement va fi amenajată în albia minoră a râului Suceava pe porțiunea dintre Stimas și Iulius Mall în lungime de un kilometru. Ea se va întinde pe o suprafață de 15 hectare și va cuprinde terenuri de tenis, de badmington, de aerobic, pistă de biciclete, alei pentru promenadă, bănci, locuri de joacă pentru copii și o platformă pentru evenimente culturale. Lucrările vor fi realizate de firmele General Construct și Art Peisaj.
Pe de altă parte, Ion Lungu a spus că în cadrul discuțiilor pe care le-a avut cu ministrul lucrărilor publice și dezvoltării, Ion Ștefan, a trecut în revistă și celelalte proiecte pe Programul Operațional Regional, precum și cele de la CNI, în mod special Sala Polivalentă.


„De asemenea am participat și la ședința Asociației Municipiilor din România unde a fost invitat domnul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, cu care am discutat despre exercițiul financiar european viitor 2021-2027”, a spus Ion Lungu. El a mai adăugat tot la București a avut întâlniri la Ministerul de Finanțe, Ministerul Mediului, Ministerul Comunicațiilor, Direcția de Stat pentru Culte, în cadrul cărora a discutat mai multe probleme curente ale municipalității.
Ion Lungu a arătat că o serie de probleme au fost rezolvate la fața locului, iar altele vor fi rezolvate în perioada viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava