MOPAN Suceava

Ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Universitatea Suceava, care a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, a creionat bugetul pe care gruparea suceveană îl va avea în acest an. La fel ca şi în anii precedenţi, principalii susţinători ai handbalului sucevean rămân Primăria, Universitatea „Ştefan cel Mare”, Consiliul Judeţean Suceava şi grupul de sponsori care i‑au fost alături în ultima perioadă.

„Cu toate că încă bugetul instituţiilor locale şi judeţene nu a fost încă configurat şi definitivat, la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie s-a schiţat un buget pentru CS Universitatea. Primăria va rămâne partenerul decisiv al handbalului sucevean şi va contribui se pare cu un milion de lei, Consiliul Judeţean fiind cel care-şi va mări participarea se pare de la 200.000 de lei la 500.000 de lei. De asemenea, în perioada care urmează vom avea discuţii cu diferite societăţi comerciale care doresc să ne susţină. Toate aceste discuţii se preconizează a se finaliza până pe 25 februarie data la care se vor stabili bugetele pe anul în curs la instituţiile locale şi judeţene. Esenţial este să ştim, după ce achităm datoriile către jucători, pe ce ne vom putea baza pentru sezonul competiţional 2013-2014.

Trebuie să ştim de ce fonduri vom dispune lunar şi ce posibilităţi vom avea de a ne îmbunătăţi lotul de jucători. După 25 februarie vom realiza contracte ferme care să ne ofere posibilitatea de a crea o viziune pe anul care urmează.

Jucătorii noştri au dat dovadă de mult patriotism local, au înţeles situaţia cu care se confruntă clubul nostru şi merită toate aprecierile noastre. Viaţa unui sportiv este scurtă şi nu trebuie niciodată să luăm în nume de rău faptul că un jucător vrea să treacă la o treaptă superioară sau îşi face un calcul despre cariera lui. De altfel, publicul sucevean i-a primit întotdeauna cum se cuvine pe sucevenii care şi-au făcut datoria faţă de club şi evoluează la alte echipe.

Formaţia noastră s-a pregătit bine în această perioadă de iarnă, are un tonus bun şi beneficiază de o susţinere constantă şi sigură. În sezonul următor CSU Suceava va avea o echipă în Liga Naţională şi una în campionatul naţional recent înfiinţat în urma Consiliului de Administraţie al FRHandbal la iniţiativa noastră”, a declarat directorul clubului sportiv „Universitatea” Suceava, Petru Ghervan.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava