MOPAN Suceava

Primăria Vicovu de Sus va dota toate locuințele din oraș cu pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor de la populație. Anunțul a fost făcut de proaspătul primar liberal, Vasile Iliuț, care a spus că va iniția în acest sens un proiect de hotărâre de Consiliu Local pe care-l va supune aprobării în ședința din această lună. ”Vrem să  dăm două trei pubele de gunoi la fiecare locuință pentru că acum gunoiul se strânge în saci care sunt lăsați la drum și aspectul nu este unul prea plăcut. Plus că cel care vine să ia sacii trebuie să  selecteze pe loc deșeurile. Vom da pubele colorate iar selecția deșeurilor se va face mult mai ușor. Estimez că vom cheltui de la bugetul local cu achiziția pubelelor undeva între 100.000 și 150.000 de euro. Avem foarte multe case aproape 5.000 de numere. Vom face un serviciu de salubrizare civilizat”, a explicat Vasile Iliuț.

El se gândește chiar ca pe viitor să externalizeze serviciul de salubrizare.  ”Avem probleme foarte mari cu gunoaiele.  Avem doar o singură mașină localitatea este foarte mare iar gunoaiele se ridică de la porta cetățeanului o data la două săptămâni. Acum pe timp de vară când sunt veniți și cei care lucrează afară și se produc mult mai multe deșeuri să ridici gunoiul o dată la două săptămâni este prea puțin. Cred că o să externalizăm acest serviciu pentru a-i crește calitatea și eficiența”, a mai spus primarul de Vicovu de Sus.

Primăria Vicovu de Sus va dota locuințele din oraș cu pubele pentru gunoi. Primarul Vasile Iliuț: ”Ne gândim chiar să externalizăm serviciul de salubrizare”, 8.1 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava