• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai mulți primari din țară veniți la Suceava pentru ședința Comitetului Director la Asociației Municipiilor din România (AMR)  printre care Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București și președinte al AMR și Mihai Chirica, primarul de Iași, au vizitat vineri după amiază mai multe obiective din municipiul reședință de județ realizate sub mandatul primarului Ion Lungu. Astfel aceștia au trecut pe la Zona de Agrement Tataraşi, Statuia Ecvestră a lui Ştefan cel Mare, Cetatea de Scaun, masinile electrice si infrastructura de încărcare,  bicicletele electrice si panoul de încărcare,  Centrala termică pe biomasă. Primarii de municipii au avut numai cuvinte de apreciere la adresa primarului Ion Lungu și a Consiliului Local Suceava concluzionând că municipiul Suceava reprezintă un ”model de bună practică” privind implementarea proiectelor cu fonduri europene.

Primarii din țară în vizită la mai multe obiective finalizate de primarul Ion Lungu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava