MOPAN Suceava

Primarii din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Suceava” au stabilit, astăzi, cinci proiecte majore care vor fi promovate, spre finanțare, la Banca Mondială. Asta, după ce Banca Mondială a solicitat să-i fie transmise propuneri de proiecte de finanțare pe Zona Metropolitană Suceava, în valoare de cel puțin 6,2 milioane de euro fiecare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că cele cinci proiecte vizează construirea unei variante de ocolire a municipiului Suceava, în vederea devierii traficului greu şi de tranzit, modernizarea drumului de legătură între comunele Udeşti, Vereşti, Dumbrăveni, Siminicea și Hănțeşti, modernizarea drumului de legătură între municipiul Suceava și comunele Moara, Drăgoieşti, Berchişeşti și Horodniceni, valorificarea monumentului istoric Curtea Domnească pentru circuitul turistic local, regional şi național și extinderea şi modernizarea sistemului public de iluminat din Zona Metropolitană, prin instalarea de corpuri de iluminat eficiente energetic. Ion Lungu a adăugat că astăzi s-a mai hotărît ca după sărbătorile de iarnă să fie reluate discuțiile pe zona metropolitană pentru a identifica proiectele care să fie pregătite pentru finanțare. Din Zona Metropolitană Suceava fac parte 15 localități.

Primarii din „Zona Metropolitană Suceava” au stabilit cinci proiecte majore pentru a fi promovate spre finanțare la Banca Mondială, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava