Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarii din judeţul Suceava vor fi prezenţi în cursul lunii iunie a.c. la o întâlnire de lucru care va avea loc în Germania, la care vor fi prezenţi primarii localităţilor din Regiunea Schwaben. Anunţul a fost făcut marţi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a spus că la întâlnire vor participa acei primari suceveni care îşi doresc să realizeze proiecte în parteneriat cu localităţi din Germania şi care vor să înveţe din experienţa acestora în administraţie. „Vom avea o deplasare cu primarii din Suceava care îşi doresc acest lucru, iar unul din obiective este acela de a găsi parteneriate directe între localităţi sucevene şi din Scwaben. Un alt obiectiv îl constituie şi cunoaşterea experienţei în administraţie şi pe fonduri europene, precum şi stabilirea unor legături în vederea promovării unor proiecte comune”, a explicat Cătălin Nechifor.

Prezent la Suceava, preşedintele Regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, a declarat la rândul său că o astfel de întâlnire între primari este importantă atât pentru localităţile din judeţul Suceava, cât şi pentru cei din regiunea pe care o conduce. Jurgen Reichert a spus că din punctul său de vedere primarii nu trebuie să fie doar buni administratori, ci trebuie să aibă şi o strategie de dezvoltare pentru localităţile pe care le conduc.

„Ceea ce este important şi ne străduim noi cu primarii noştri, şi e important şi pentru dumneavoastră, este că nu ne trebuie primari doar care sunt buni administratori. Ne trebuie primari care au şi concepţii de dezvoltare pentru comuna lor, care ştiu ce vor pentru o perioadă limitată de ani. Şi trebuie să-şi creeze legături cu oameni care au o vedere în ce priveşte dezvoltarea. Iar acest lucru s-ar putea discuta la întâlnirea dintre primari care va avea loc în Schwaben”, a afirmat Jurgen Reichert.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava