• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începînd de anul trecut şi pînă în prezent, primăriile sucevene au concediat 632 de însoţitori ai persoanelor cu handicap. Dintr-o statistică a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă rezultă că cei mai mulţi asistenţi personali, respectiv 41, au fost disponibilizaţi la Dolhasca. Conform aceluiaşi raport, printre localităţile în care primăriile au concediat însoţitori ai persoanelor cu handicap se mai numără Liteni, Baia, Berchişeşti, Dărmăneşti, Fundu Moldovei, Horodniceni, Rădăşeni, Todireşti şi Vereşti. Purtătorul de cuvînt al Prefecturii Suceava, Monica Tătaru a spus că instituţia pe care o reprezintă a solicitat reîncadrarea de urgenţă a asistenţilor personali. Ea a adăugat că însoţitorii persoanelor cu handicap nu pot fi disponibilizaţi, pentru că sînt protejaţi de o lege specială.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava