Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că atât Guvernul României, cât și instituția pe care o conduce au alocat sume importante de bani pentru primăriile din județ. „Prin alocările bugetare de la Consiliul Județean Suceava și Guvern, toate primăriile din județ vor termina cu bine acest an”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că Guvernul României alocă la sfârșit de an sume importante de bani pentru primăriile din județul Suceava. Șeful administrației județene a arătat că fondurile sunt atât pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare cât și pentru co-finanțarea de proiecte.

Gheorghe Flutur a amintit că în același timp, Consiliul Județean Suceava a alocat în ședința de astăzi suma de 5,5 milioane de lei unui număr de 16 primării. „Prin aceste alocări bugetare se creează premisele pentru ca toate primăriile din județ să termine cu bine acest an și, chiar de la începutul anului viitor,  să poată demara cel puțin un proiect pe apă, canal, drumuri sau gaz metan în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Primăriile sucevene primesc bani și de la Guvern. Flutur: ”Prin alocările bugetare de la Consiliul Județean Suceava și Guvern, toate primăriile din județ vor termina cu bine acest an”, 2.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava