Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran,  anunță că un impresionant sobor de înalte fețe bisericești va oficia sfințirea Bisericii din Corlata. La ceremonia religioasă care va avea loc duminică, 24 iulie, vor participa Preasfințitul Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Înaltpreasfințitul Teodosie Arhiepiscopul Tomisului. ”Vă anunț cu bucurie că, prin voia Tatălui, cu ajutorul Fiului și cu săvârșirea Sfântului Duh, duminică 24 iulie , începând cu ora 8 va avea loc momentul îndelung așteptat al sfințirii Bisericii cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril din localitatea Corlata, comuna Berchișești.  La ceremonia religioasă vor participa Preasfințitul Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Înaltpreasfințitul Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un impresionant sobor de fețe bisericești din tot județul Suceava.  Pentru credincioșii noștri, un moment deosebit va fi procesiunea de trecere prin Sfântul Altar, ce va avea loc în finalul slujbei de sfințire.

Îl felicit pe părintele Andronic Dănuț, păstorul bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, pentru eforturile de care a dat dovadă în pregătirea acestui eveniment deosebit pentru comunitatea din Corlata și sunt sigură că vom avea o manifestare de înaltă ținută. Îmi exprim încrederea că bunul Dumnezeu ne va oferi o zi frumoasă și însorită, pentru a onora așa cum se cuvine această sărbătoare binecuvântată.

Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Violeta Țăran.

Primărița de Berchișești anunță că un impresionant sobor de înalte fețe bisericești va oficia sfințirea Bisericii din Corlata, 6.8 out of 10 based on 22 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (22 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava