Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava
Galerie foto47 poze în acest set

Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, le-a făcut o surpriză uriașă copiilor de1 iunie. Le-a oferit drept cadou nu mai puțin de șapte locuri de joacă moderne din care trei în satul Mihoveni, două în satul Șcheia și câte unul în satele Trei Movile și Sf.Ilie. Andriciuc a declarat că cea mai mare satisfacție a sa este aceea că toți copiii din Șcheia îl cunosc. Dovada, atunci când a vizitat locurile de joacă cei care erau pe terenuri au venit și i-au sărit toți de gât. ”Înseamnă că ceva am făcut pentruei, pentru școli. Nu vreau să trec în revistă investițiile pe care Consiliul Local și Primăria le-a făcut în școli dar avem proiecte în desfășurare atât cu fonduri europene cât și cu fonduri poprii astfel încât copiii din comună să învețe în condiții cît mai bune”, a spus Andriciuc. El le-a urat copiilor mulți ani fericiți și le-a dorit să ajungă toți primari. ”Drept dovadă că eu iubesc copiii comunității le fac cadou șapte locuri de joacă moderne astfel încât în vacanța care se apropie să se poată juca în condiții de siguranță pe terenuri frumoase și dotate cu fel de fel de aparate, să se bucure de copilărie așa cum m-am bucurat și eu pentru că și eu am copilărit pe aceste meleaguri al comunei Șcheia”, a spus primarul.

El le-a mai urat copiilor să ducă mai departe tradițiile comunei numindu-i pe aceștia adevărații ambasadori ai Șcheii. ”Singurii ambasadori ai comunei Șcheia sunt copiii. Pe parcursul a 20 de ani s-a demonstrat că mulți dintre copiii noștri au ajuns profesori la universități mari, ingineri, medici, învățători, constructori, IT-ști. Șcheia este o adevărată pepinieră. Comuna se bucură de un prestigiu deosebit prin prisma educației pe care noi le-am făcut-o. Copii, vacanță plăcută și la mulți ani”, a conchis Vasile Andriciuc.

 

Primarul Andriciuc le-a făcut cadou copiilor din Șcheia de ziua lor 7 locuri de joacă. ”Le urez mulți ani fericiți și să ajungă toți primari”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava