MOPAN Suceava

Primarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, a anunțat că nu intenționează să candideze pentru o funcție în conducerea Organizației Județene Suceava a PMP. Ioan Bogdan Codreanu a dezmințit astfel informațiile apărute recent potrivit cărora ar intenționa să candideze pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PMP Suceava.

Codreanu a spus că apreciază faptul că unele organizații PMP din județ îl consideră potrivit pentru această funcție, însă, din motive personale nu va candida și nu dorește să fie implicat în toate aceste discuții politice.

„Nu voi candida pentru nicio funcție, cu atât mai puțin pentru cea de președinte al partidului. Sunt deranjat de faptul că, fie și «pe surse», au apărut aceste informații, în condițiile în care eu nu am afirmat asta. Comuna Pojorîta și oamenii de aici reprezintă în continuare o prioritate pentru mine. Astfel, nu doresc să dau curs nici unei discuții din acest scandal politic”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

Discuțiile pe acest subiect au apărut după ce viceprimarul Sucevei Marian Andronache și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PMP Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava