MOPAN Suceava
Sala Sporturilor din satul Brăiești comuna Cornu Luncii este aproape de finalizare. Investiția în valoare de 5,3 milioane de lei este finanțată de Compania Națională de Investiții și potrivit primarului Gheorghe Fron va fi inaugurată la începutul lunii septembrie cu cinci luni mai devreme. ”Este mândria comunei Cornu Luncii. De abia așteptăm să o inaugurăm pentru că avem foarte mulți copii și tineri care iubesc sportul și care au și performanțe. Pentru noi este ceva de vis pentru că pînă acum se făcea sport pe toloacă”, a spus Fron. El a arătat că sala va dispune de 180 de locuri în tribună iar terenul va fi unul multifuncțional. Lângă Sala Sporturilor, a spus Fron, vor fi amenajate alte două terenuri cu gazon artificial unul pentru handbal iar celălalt pentru fotbal precum și un loc de joacă pentru copii și un parc pentru locuitorii comunei. Mai mult, intenția primarului este aceea de a amenaja și o pistă de biciclete pe o distanță de 10 kilometri cu iluminat nocturn modern. ”Vrem să facem ceva care poate nici orașele nu au”, a spus Fron.
Gheorghe Fron a ținut să felicite constructorul pentru ritmul de lucru și calitatea lucrărilor precizînd că ”lucrează zi și noapte”. ”Chiar peste drum locuiește un cetățean care lucrează în construcții în Germania și care mi-a zis că nici în Germania nu se lucrează așa ca aici”, a  menționat primarul. El a amintit de o altă sală de sport modernă cu vestiare, cu dușuri cu condiții ”ca la oraș” care a fost finalizată la școala de la Sasca Mare și care va fi inaugurată tot în septembrie, sală construită cu bani de la bugetul local. De asemenea, lângă sală a fost amenajat și un teren de sport cu gazon artificial. Primarul a subliniat că tot cu bani de la bugetul local se vor mai construi alte două săli de sport la Băișești și la Cornu Luncii. Plus alte terenuri în aer liber, două la Brăiești, două la Băișești și câte unul la Sasca Nouă și Șinca. ”Vrem ca de aceste terenuri să se bucure toată lumea pentru că atunci când eram noi mici nici nu le visam. Oricine poate face mișcare acolo”, a conchis Gheorghe Fron.
Primarul care se gândește la sănătatea oamenilor. A împânzit comuna cu terenuri și săli de sport. Sala Sporturilor din satul Brăiești este ”mândria comunei”, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava