MOPAN Suceava
Galerie foto56 poze în acest set

45 de cupluri de aur din Fălticeni, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost premiate de primarul acestui municipiu, Cătălin Coman. Evenimentul a avut loc în Catedrala „Învierea Domnului” din Fălticeni, cu respectarea tuturor normelor de distanţare socială impuse în această perioadă de pandemie de coronavirus. „Nunta de aur” a cuplurilor care au împlinit jumătate de secol de căsătorie a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de preoţi din Fălticeni. La finalul acesteia, unul dintre preoţi a ţinut să aprecieze faptul că primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a reuşit să organizeze acest eveniment pentru premierea cuplurilor de aur şi în acest an, în condiţiile în care sunt numeroase restricţii impuse de pandemia de coronavirus.

În cuvântul său, primarul Cătălin Coman a ţinut să le mulţumească cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie pentru tot ceea ce au făcut pentru comunitatea fălticeneană şi pentru exemplul frumos oferit locuitorilor acestui municipiu. „Dragi nuntaşi. Sunteţi astăzi la 50 de ani de căsătorie, la 50 de ani de la un eveniment foarte important din viaţa unui om. La 50 de ani de când v-aţi jurat iubire, la 50 de ani de când v-aţi oferit unul altuia dragostea. În calitate de primar al municipiului Fălticeni vreau să vă mulţumesc în numele comunităţii locale, în numele tuturor fălticenenilor. Să vă mulţumesc în numele copiilor şi nepoţilor dumneavoastră, cu toate că sunt convins că au făcut-o şi o vor face în continuare personal. Pentru că de munca şi activitatea dumneavoastră se leagă multe realizări ale oraşului, foarte multe lucruri frumoase. Pentru că aţi muncit pentru acest municipiu, aţi muncit pentru familiile dumneavoastră. Aţi oferit cea mai bună creştere copiilor şi nepoţilor dumneavoastră şi ne-aţi făcut să fim mândri de activitatea dumneavoastră şi de felul cum aţi reuşit să parcurgeţi împreună aceşti 50 de ani de la căsătorie. Şi nu cred că este moment mai frumos şi loc mai potrivit, decât aici sub cupola Sfintei Biserici, de a vă reînnoi jurămintele pe care le-aţi făcut acum 50 de ani. Şi sunt convins că veţi face acest lucru mult timp de acum înainte. Pentru că avem nevoie de dumneavoastră, avem nevoie de sfaturile dumneavoastră, de experienţa dumneavoastră şi întotdeauna vom găsi o cale de colaborare. O cale prin care ideile dumneavoastră cu energia noastră, a celor mai tineri, să facă în aşa fel încât lucrurile bune să se întâmple cât mai repede şi cât mai bine”, a declarat Cătălin Coman. La final, primarul din Fălticeni i-a rugat pe cei care au sărbătorit „nunta de aur” să fie alături de el când va împlini 50 de ani de căsătorie.

„Cuplurile de aur” au primit câte o diplomă, o sticlă de şampanie şi un cadou. În comparaţie cu ceilalţi ani, evenimentul nu a fost continuat cu o masă la un restaurant, având în vedere restricţiile în vigoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava