Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a transmis luni mulțumiri publice medicului neurochirurg, Anatolii Buzdugan dar și echipei sale de la secția de neurochirurgie a Spitalului de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” pentru modul în care a fost tratat și operat de hernie de disc și îi îndeamnă pe suceveni să aibă încredere în doctorii suceveni. ”Vreau să mulțumesc echipei de specialiști din cadrul secției de neurochirurgie a Spitalului Județean dar în mod special doctorului Anatolii Buzdugan pentru modul în care am fost operat și tratat în cele șapte zile în care am stat în spital. Sunt foarte mulțumit de serviciile tuturor cadrelor medicale din secția de neurochirurgie de la asistente, la personalul care se ocupă de îngrijirea bolnavilor, de pregătirea pentru operație până la medici. S-au purtat foarte frumos, au vorbit foarte frumos cu toți bolnavii au venit la patul pacienților prompt ori de câte ori a fost nevoie. De asemenea condițiile de cazare și masă au fost la cel mai bun nivel. Mulțumesc încă o dată tuturor și nu vreau să-l omit nici pe managerul Spitalului Județean, domnul Vasile Râmbu”, a spus Viorel Cucu.

El a precizat că a fost îndemnat să se opereze la Cluj, Târgu Mureș sau București însă a avut încredere în medicii suceveni. ”Sucevenii trebuie să aibă încredere în medicii din Suceava. Sunt boli pe care pot să le rezolve cu același profesionalism ca și medicii de la spitalele din străinătate. Am fost sfătuit să merg să mă operez la Târgu Mureș, Cluj sau la Spitalul Militar în București însă am avut încredere în doctorul Buzdugan și în echipa sa care merită tot respectul și admirația. Mă simt bine și sper ca după cele două luni de recuperare să revin la normal”, a mai spus primarul comunei Adâncata.

Primarul de Adâncata mulțumește public medicului neurochirurg Anatolii Buzdugan și echipei sale pentru modul în care a fost tratat, 7.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava