MOPAN Suceava

Primarul comunei Adâncata vrea să rămână în continuare la șefia organizației locale a PNL în urma alegerilor care vor avea loc în această lună. ”Luni după amiază în organizația PNL Adâncata va avea loc ședința de constituire a Biroului local pentru organizarea alegerilor. Fiind o organizație puternică nu avem nicio  problemă iar eu voi candida în continuare la funcția de președinte. Avem o echipă puternică pentru că avem 11 consilieri locali din partea PNL dintr-un total de 13 și avem și viceprimar. În ultimii ani PNL s-a consolidat ca partid serios în comuna Adâncata și nu o să avem nicio problemă în ceea ce înseamnă alegerile fie ele interne  sau locale. E normal să avem continuitate în aceste condiții. În ceea ce mă privește sănătatea și vârsta îmi dau dreptul ca cel puțin șapte ani de acum înainte să fiu în fruntea în comunei”, a spus Viorel Cucu.

”La noi părerile sunt împărțite și așa e și normal. S-a cam terminat cu partidul unic. Trebuie ținut cont și de părerea celorlalți”

Primarul a făcut o serie de aprecieri și în ceea ce privește alegerile pentru șefia PNL la nivel național acolo unde actualul președinte Ludovic Orban îl va avea contracandidat pe premierul Florin Cîțu. ”Fiecare o să-și spună părerea. La noi părerile sunt împărțite și așa e și normal. S-a cam terminat cu partidul unic. Trebuie ținut cont și de părerea celorlalți. Dacă președintele (nr. Gheorghe Flutur) a considerat că trebuie să-l susțină pe Cîțu marea majoritate îl vor susține pe premierul Cîțu. PNL Suceava are o echipă puternică. Nu ne-am dezbinat niciodată, nu au fost scandaluri puternice între noi. Singura dată cînd au mai fost probleme a fost la fuziunea PNL cu PDL. Totuși în final a fost o fuziune reușită. Cu mici excepții. Doi trei oameni care dacă înțelegeau momentul erau și acum printre noi. Aici pe colegiul 2 împreună cu domnul deputat Ioan Bălan facem o echipă puternică de 12 ani. Niciodată de când sunt cu domnul deputat nu am avut nicio o divergență sau ceartă. Ne-am înțeles foarte bine și cît voi mai fi în politică voi fi alături de domnul deputat indiferent dacă pleacă undeva sau nu”, a declarat președintele PNL Adâncata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava