• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primit „Diploma de Excelenţă” pentru activitatea desfăşurată în administraţia publică şi contribuţia adusă la dezvoltarea durabilă. Diploma i-a fost înmânată de ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, viceprim-ministrul Paul Stănescu, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti. Este a treia diplomă de excelenţă primită de primarul din Cornu Luncii din partea Guvernului până acum.

„Primele două diplome le-am primit pentru activitatea din domeniul asistenţei sociale pe vremea când am condus Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică de la Sasca. Aceasta este pentru activitatea desfăşurată în administraţia publică şi contribuţia adusă la dezvoltarea durabilă. Este foarte important să te lupţi să obţii fonduri să câştigi proiecte şi să dezvolţi localitatea. Este o onoare pentru mine”, a declarat Fron.

 

Primarul de Cornu Luncii a primit diploma de excelenţă în administraţia publică, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava