• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Flacăra Unirii Centenare a plecat de la Suceava spre Basarabia. Ea a fost înmânată de primarul de Cornu Luncii, Gheorghe Fron, lui Tudor Ungureanu conducătorul grupului etnofolcloric ”Ștefan Vodă” din Căpriana-Republica Moldova, grup care s-a aflat la începutul acestei săptămâni în vizită la Cornu Luncii. ”Frate Tudor am onoarea să vă înmânez Flacăra Unirii care vine de la Goleștii de Argeș și a poposit la castelui lui Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa. O flacără a plecat și spre Chișinău dar pentru mine e o onoare pentru că m-ați vizitat să vă dau această flacără să o duceți la Căpriana. Multă sănătate și să de Domnul să fim uniți”, a spus Gheorghe Fron.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava