Primarul comunei Moldovița, Traian Iliese, salută victoria pe care a obținut-o PNL în Parlament prin trecerea amendamentului care vizează majorarea alocației pentru copii. În același timp el mulțumește parlamentarilor puterii care au ajutat să treacă acest amendament.  ”Consider totuși că majorarea ar fi putut fi mai substanțială întrucât copiii sunt viitorul țării iar parlamentarii care votează pensii speciale pentru ei sunt trecutul. Cred că este mai bine să investim în viitor decât în trecut. Parlamentarii României și Guvernul trebuie să voteze legi pentru români nicidecum pentru străini așa cum au votat în ultimii 30 de ani”, a declarat primarul de Moldovița.

De la 1 martie 2019, copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 2 ani vor primi câte 300 de lei pe lună, faţă de 200 cât primeau în prezent, iar copiii de până la 18 ani vor primi 150 de lei pe lună, faţă de 84 de lei cât primeau până acum. Amendamentul a fost revotat, joi, în plentul Parlamentului, după ce a fost schimbată sursa de finanțare.

Primarul de Moldovița salută victoria PNL în Parlament cu privire la majorarea alocației pentru copii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava