• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primarul de Rădăuți, Nistor Tătar, este nemulțumit de ritmul în care se derulează lucrările de asfaltare pe unele străzi din municipiu. El a dat ca exemplu străzile Mihai Pitei, Hipodromului și Uzinei arătând că vina aparține constructorului, firma suceveană Fibracis, care nu a respectat graficul de execuție a lucrărilor. Tătar a menționat că vara asta constructorul nu a lucrat deloc și că s-a apucat abia săptămâna aceasta să monteze cu două echipe borduri pe străzile Mihai Pitei și Uzinei. ”Am înțeles de la ei că au lucrat pe drumul național în zona Sucevița-Marginea dar acolo au terminat lucrările în luna august. Puteau să facă la timp lucrările pregătitoare care sunt cele mai complicate dar nu le-au făcut. Probabil nu au avut oameni dar asta nu este problema mea”, a spus primarul. Nistor Tătar a subliniat că asfaltările trebuiau să fie gata în noiembrie așa cum era prevăzut în contract și a transmis constructorului că nu va semna act adițional pentru prelungirea termenului. Ba mai mult, primarul se gândește să aplice penalități constructorului. ”Am discutat de mai multe ori cu constructorul și i-am spus care e situația. I-am explicat că în contract sunt stipulate penalități și pentru cel care nu plătește și pentru cel care nu face. Vom trece la penalități. I-am mai spus să-i iasă din cap că-i facem act adițional de prelungire”, a spus Tătar. Nistor Tătar a mai ținut să precizeze că Primăria Rădăuți nu are datorii față de nici un constructor plătind la timp lucrările efectuate.

Primarul de Rădăuți, decis să aplice penalități unui constructor care nu a respectat termenul de asfaltare a unor străzi, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava