Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, face apel la concetățenii săi în acestă perioadă dificilă generată de pandemia de coronavirus să fie calmi și să nu-i bage în seamă pe cei care vor să incite oamenii și să creeze panică în mod nejustificat. Andriciuc i-a asigurat pe cetățeni că Primăria Șcheia a luat toate măsurile pentru a evita răspândirea epidemiei arătând că împotriva celor care creează panică vor fi luate măsuri drastice.

”Pe rețelele de socializare au apărut așa ziși binevoitori care incită oamenii la nesiguranță și mai mult de atât induc ideea că autoritățile locale nu-și fac datoria. Menționez că acum avem cetățeni care sunt autoizolați la domicliu și sunt monitorizați de către Poliția Locală Șcheia și Poliția Națională a comunei Șcheia. Legătura cu ei se ține telefonic. Le-am dus alimente celor care au solicitat. Situația este sub control și nu sunt probleme deosebite din punct de vedere al sănătății populației. Activitățile se desfășoară normal la Șcheia și am luat toate măsurile  din punct de vedere igienco sanitar astfel încât să nu răspândim epidemia. Avem o relație foarte bună de colaborare cu organele centrale, Prefectură, DSP, Poliția Județeană pentru a rezolva problemele deosebite și pentru a asigura siguranța cetățenilor. Fac apel la toți cetățenii să fie calmi, atenți și îi asigur că vom lua cele mai drastice măsuri împotriva celor care răspândesc panica și nesiguranța”, a declarat Andriciuc.

Primarul de Șcheia face apel la concetățenii săi să fie calmi și să nu-i bage în seamă pe cei care vor să incite oamenii și să creeze panică, 4.1 out of 10 based on 17 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/10 (17 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava