MOPAN Suceava

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la alegerile locale din vara acestui an. ”Îmi anunt candidatura, oferind siretenilor 12 proiecte câștigate, care însumează 20 de obiective de investitii. Numai pe fonduri europene sunt aprobate peste 26 milioane de euro. Nu vin în fața dumneavoastră doar cu propuneri, nu vin doar cu promisiuni. Din contră, oferta mea electorala se bazeaza pe contracte de finantare deja semnate si, in unele cazuri, lucrări începute. În mandatul 2020 – 2024 îmi propun să finalizez cu succes toate aceste proiecte și să pregătesc altele noi pentru exercitiul financiar european 2021 – 2027. Chiar daca este prea devreme, calendarul alegerilor locale nefiind anuntat, chiar daca avem foarte mult de lucru din cauza numarului mare de proiecte aflate in implementare (in faza de lucrari sau faza de licitatii), imi anunt candidatura pentru functia de primar al orasului Siret la alegerile locale, ce vor avea loc in acest an. Fac acest anunt deoarece, la Siret, campania electorala a fost deja deschisă”, a declarat Popoiu.

26 de milioane de euro fonduri europene atrase

El a arătat că cele 12 proiecte insumeaza 20 de obiective de investitii care constau în: infrastructura rutieră (drumuri, piste pentru biciclisti, trotuare), parcuri (spatii verzi si locuri de joacă), clădiri educationale (gradinita, ateliere, laboratoare etc.) și de sănătate (extindere ambulatoriu), locuințe sociale si de tineret, centru de zi, biblioteca etc. Potrivit primarului, candidatura sa a fost validata in aceste zile si de conducerea judeteana a PNL, in urma unui sondaj de opinie realizat la nivelul orasului Siret. ”Sondajul de opinie a confirmat ca si la Siret se respectă trendul national, PNL fiind principala forta politica. Vă multumesc pentru această încredere. De asemenea, mă bucur de sustinerea neconditionata a presedintelui Consiliului Judetean Suceava, dl Gheorghe Flutur, a parlamentarilor PNL din judetul Suceava si de sustinerea colegilor liberali sireteni”, a subliniat Popoiu.

Primarul de Siret a mai spus că presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a garantat ca va sprijini orasul in vederea asigurarii cofinantarii acestor proiecte. ”De asemenea, o guvernare PNL ne va permite o sustinere consistenta si de la nivel national”, a conchis Adrian Popoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava