MOPAN Suceava

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a fost ales, vineri, cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al organizației PSD Fălticeni. La Conferința municipală de alegeri au fost prezenti 271 de delegați. În funcția de prim-vicepreședinte al PSD Fălticeni a fost ales deputatul Alexandru Rădulescu, tot astăzi mai fiind aleși șapte vicepreședinți ai filialei. La alegeri a fost prezent și fostul președinte al PSD Fălticeni, senatorul Ioan Stan, acesta ocupând în momentul de față funcția de președinte interimar al Organizației Județene Suceava a PSD. În cadrul ședinței, Ioan Stan a ținut să felicite noua conducere, subliniind faptul că întotdeauna va fi alături de organizația PSD din Fălticeni.

După ce le-a mulțumit social democraților din Fălticeni pentru încrederea acordată prin votul de astăzi, Cătălin Coman a spus că organizația pe care o conduce are ca obiectiv recâștigarea funcției de primar și a celo puțin 15 posturi de consilier local, din totalul de 19.

Coman a precizat că se va preocupa în continuare de promovarea și finalizarea proiectelor de dezvoltare ale municipiului, realizate atât cu bani de la bugetul local, cât și cu fonduri europene și guvernamentale.

Liderul PSD Fălticeni a făcut referire, în primul rând, la Spitalul Municipal, el declarându-se mulțumit de modul în care se derulează lucrările. „Mă bucur că astăzi s-a înregistrat un record de muncitori pe șantierul de la spital. Nu mai puțin de 127 de oameni au lucrat astăzi pe șantier, și sunt convins că investiția va fi finalizată. Este o coincidență fericită că acest lucru s-a întâmplat în ziua în care au avut loc aceste alegeri”, a declarat Cătălin Coman. El a mai spus că printre prioritățile sale se numără și realizarea de proiecte în domeniul infrastructurii și de modernizarea a unităților școlare din Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava