MOPAN Suceava

Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, a fost reales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Suceava. Tomiță Onisii a fost singurul candidat pentru această funcție. Ședința de alegeri a avut loc în prezența preșdeintelui PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a parlamentarilor liberali Constantin Daniel Cadariu, Ioan Balan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu și a numeroși aleși locali PNL din județ.

După alegeri, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să-l felicite pe Tomiță Onisii pentru realegerea în funcția de președinte a Ligii Aleșilor Locali. „Mă bucur că a candidat din nou la aceste alegeri și mă bucur că a fost ales din nou președinte al Ligii Aleșilor Locali. Este un primar tânăr, harnic, dinamic, care a lăsat o amprentă foarte puternică în orașul Liteni ca și gospodar. Sunt și voi fi alături de el și mă bucur că împreună cu echipa aleșilor locali PNL de la Suceava au avut o prestație excelentă în această perioadă. Eu în calitate de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL la nivel Național am fost și voi rămâne alături de ei”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că în perioada următoare își va depune mandatul din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL, având în vedere că este prim-vicepreședinte al partidului.

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, la al doilea mandat de președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava