Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, urmează să semneze contractul pentru un proiect european în valoare de aproximativ 7 milioane de lei. Tomiță Onisii a spus că proiectul a fost depus în cadrul Programului Operațional Regional, axa 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Tomiță Onisii a precizat că prin acest proiect, în Liteni urmează să se construiască un nou corp de școală. „Am primit notificare de semnare a contractului pentru acest proiect prin care va fi construit un corp de școală nou unde vom muta tot ceea ce înseamnă activitatea de la corpul C al școlii, de lângă dispensar, acolo unde sunt atelierele și școala profesională. Prin proiect vrem să construim o clădire nouă și să aducem tot ce înseamnă școala profesională și liceul într-o singură locație”, a spus primarul orașului Liteni. El a spus că acest proiect a trecut de toate etapele de evaluare, iar Primăria a primit deja o notificare pentru a semna contractul de finanțare.

Pe de altă parte, Tomiță Onisii a precizat că Primăria Liteni a mai depus un proiect european important pentru acest oraș, pe Axa 13 din cadrul POR, „Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii”. El a arătat că proiectul are o valoare de 5,5 milioane de euro, și include, printre altele, construcția unei nou case de cultură, amenajarea de spații verzi, precum și asfaltarea a opt kilometri de drumuri.

Tomiță Onisii a declarat că acest proiect a intrat deja în etapa a doua de evaluare.

Primarul din Liteni va semna contractul pentru un proiect de 7 milioane de lei pentru un corp de școală nou, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava