MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, la Sadova, la lansarea candidaturii actualului primar Mihai Constantinescu pentru un nou mandat. La eveniment au fost şi primarii din Câmpulung Moldovenesc, Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa, fostul vicepreşedinte al CJ Suceava, Daniel Cadariu, precum şi câteva sute de locuitori ai comunei Sadova.

În deschiderea evenimentului, primarul PNL din Sadova, Mihai Constantinescu, a trecut în revistă principalele proiecte realizate în acest prim mandat, amintind de asfaltarea drumului comunal 88B – cătun Lătişeni, pe o lungime de 1,6 kilometri, cu o valoare de 1,65 milioane de lei, finalizarea sediului nou la Şcoala gimnazială Sadova, pentru acestă investiţie fiind alocată o sumă de 1,35 milioane de lei de la bugetul local. Constantinescu a mai declarat că din banii de la bugetul local au fost realizate proiecte pentru modernizarea şi asfaltarea drumurilor vicinale din cătunul Hîrne – 1,15 milioane de lei, reabilitarea şi modernizarea lacului Iezer – 440.000 de lei, asfaltarea drumului Iezer pe aproximativ un kilometru – 425.000 de lei, refacerea podului peste pârâul Sadova pe DC 88B, în cătunul Lătişeşti – 400.000 lei, lucrări de apărări de maluri şi reabilitare poduri şi podeţe din lemn – 370.000 de lei, identificarea topo-cadastrală a terenurilor din proprietatea comunei, reabilitarea zonei de agrement de la lacul Iezer – 125.000 de lei, finalizarea Planului Urbanistic General, şi sprijinirea unităţilor de cult din comună.

Mihai Constantinescu a mai adăugat că alte proiecte au vizat amenajarea unui teren de sport şi a unui spaţiu de joacă – 430.000 lei, reabilitarea dispensarului uman – 180.000 de lei, dotarea şcolii gimnaziale Sadova – 170.000 de lei, dar şi promovarea şi dezvoltarea turismului rural – 44.000 de lei. „Pentru toate aceste vreau să mulţumesc viceprimarului, Consiliului Local, angajaţilor comunei dar şi locuitorilor din comuna Sadova, care au fostz alături de mine”, a spus primarul din Sadova.

Mihai Constantinescu a arătat că pentru următorul mandat îşi propune o serie de proiecte în a căror realizare va miza pe sprijinul liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Mihai Constantinescu a declarat că printre proiectele pe care le are în vedere se numără alimentarea cu apă şi canalizarea în comună şi refacerea aleei pietonale în zona centrală, asfaltarea drumurilor comunale Pârâul Mazării, Uliţa Pahoneştilor şi Pârâul Zbrancanilor, modernizarea DC 88 Gura Sadovei – Holohoşca, dar şi atragerea de fonduri europene pentru modernizarea drumurilor forestiere Iezer şi Holohoşca.

Constantinescu a mai spus că pentru următorul mandat îşi mai propune modernizarea şi dotarea dispensarului veterinar, dezvoltarea turismului prin înfiinţarea de trasee montane şi construirea unui centru de informare, modernizarea iluminatului public, atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă, dar şi menţinerea tradiţiilor şi portului popular prin promovarea acestora într-un muzeu al satului. „Acestea sunt proiectele pe care mi le-am propus pentru următorul mandat, şi vă rog să-mi daţi votul pentru mine, pentru echipă şi pentru ca preşedintele Gheorghe Flutur să ajungă la conducerea Consiliului Judeţean, pentru a le duce la bun sfârşit”, a afirmat primarul din Sadova.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis sadovenilor că îl susţine pe Mihai Constantinescu pentru un nou mandat, adăugând că „de data aceasta simt că o să câştigăm amândoi”. Flutur a arătat că în ultimii patru ani sucevenii au putut să facă diferenţa între tot ceea ce s-a întâmplat în mandatul său de preşedinte al CJ Suceava, şi ceea ce se întâmplă acum subliniind că actuala conducere PSD a administraţiei judeţene nu a putut să finalizeze nici unul dintre marile proiectele pe care el le-a adus pentru judeţ.

Liderul PNL Suceava a ţinut să precizeze că în calitate de preşedinte al CJ Suceava, prioritatea sa va fi promovarea de proiecte pentru crearea de locuri de muncă. „Proiectul meu pentru judeţul Suceava este să aduc marile proiecte pentru crearea de noi locuri de muncă. Iar unul dintre proiecte este cel legat de asocierea Suceava – Botoşani, pentru dezvoltarea industriei alimentare, respectiv procesarea produselor agricole din judeţ, iar în acest sens solicitat Comisiei Europene un proiect de 500 milioane de euro”, a explicat Flutur. El a adăugat că un alt proiect important pentru judeţul Suceava este „Bucovina turistică”, acest lucru însemnând atât promovarea Sucevei şi a zonei Fălticeni, dar şi crearea unei asocieri a staţiunilor Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei. Pe de saltă parte, el le-a adus aminte locuitorilor din Sadova că de şase luni de zile nu au fost acordate subvenţiile în agricultură, iar prin faptul că actuala conducere a CJ Suceava nu a făcut nimic pentru a semnala şi a rezolva această problemă s-a putut vedea clar că judeţul nu este condus.

În final, Gheorghe Flutur le-a solicitat alegătorilor din Sadova, dar şi din întreaga zonă de munte să fie mai uniţi, să judece ceea ce s-a făcut în mandatul său de preşedinte al CJ şi ce s-a făcut în ultimii patru ani, şi să voteze PNL şi echipa de candidaţi a acestui partid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava