Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a făcut un apel la solidaritate față de persoanele refugiate din Ucraina după izbucnirea războiului din această țară. „Suntem implicați în sprijinul refugiaților care trec prin Vama Siret. În ultimele zile am fost martorii unor situații deosebit de grave care ne afectează profund la toate nivelurile și trebuie să fim solidari cu rudele, vecinii și prietenii noștri ucraineni. Am întreprins la nivel de primărie, în măsura în care legislația ne permite, o serie de acțiuni menite să vină în sprijinul refugiaților care trec prin Vama Siret”, a spus Popoiu. El a arătat că reprezentanții Direcției de Asistență Socială pregătesc instalarea unei rulote în apropierea vămii care să ofere băuturi și gustări calde, precum și alte necesități pentru cei aflați în nevoie.

„Este foarte mare nevoie de voluntari care să sprijine continuitatea activității în acest punct de sprijin, dar și de donații de tot felul pentru a gestiona cât mai bine situația refugiaților care sunt tot mai numeroși de la oră la oră.

Fac apel la dumneavoastră să veniți alături de noi prin mijloacele cu care puteți pentru a ne arăta umanitatea și să-i ajutăm pe frații noștri să treacă cu bine peste aceste vremuri.

Pe lângă voluntari pentru activitatea umanitară în rulota din Vamă, este nevoie de: pături, termosuri, haine călduroase, produse de patiserie / sendvișuri / pachețele de mâncare / alimente ambalate, pampers pentru copii, produse de igienă (șervetele umede, etc) și tot ceea ce considerați necesar. Toate aceste produse le puteți aduce la sediul Direcției de Asistență Socială Siret de pe str. Castanilor nr. 12E.

Pentru mai multe detalii, puteți să contactați pe d-nul Sorin Fraseniuc tel. 0727 373 325 sau pe d-na Gabriela Lăzărescu tel. 0730 658 218”, a mai declarat Adrian Popoiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava