Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, respinge acuzațiile lansate de USR în  spațiul public potrivit cărora Primăria Suceava ar fi achiziționat sistem de iluminat pentru Sărbătorile Pascale acum în plină pandemie. Lungu a precizat că această achiziție a fost aprobată pe data de 30 ianuarie 2020 în sedință de Consiliu Local și a fost executata conform planului de achiziție anual. ”Deoarece a intervenit această situație de FORȚĂ MAJORĂ, CONTRACTUL A FOST ANULAT și BANII din bugetul local nu au mai fost cheltuiti”, a spus Lungu.

El a menționat că în sedința extraordinară de pe data de 23 martie 2020, s-au alocat Spitalului Județean de Urgența „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, suma de 5.000.000 lei (aproximativ 1 MILION EURO). În opinia primarului  prin lansarea de informații incomplete USR-ul, în aceste momente de cumpănă, din păcate dorește să câștige puncte electorale. ”Din păcate, nici în aceste momente dificile pentru comunitatea noastră, când ar trebui să fim UNIȚI contra unui inamic comun, COVID-19, unii sunt mai preocupați de dezinformări, campanii electorale mascate și invrăjbirea comunității! Mă rog în fiecare zi la Bunul Dumnezeu, să trecem cu bine peste această grea încercare!”, a mai spus Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu acuză USR de dezinformare, campanie electorală mascată și învrăjbirea comunității, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava