Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care se află în pelerinaj în Țara Sfântă a avut o primă întâlnire cu primarul orașului Betleem, Hanna Hannania. Lungu a declarat că s-a hotărît de comun acord reluarea colaborării în domeniul cultural, educational și economic și a propus inițierea unui proiect de colaborare  între Liceul de Artă Suceava și Academia de Muzică din Betleem. „Cu ocazia Pelerinajului pe care îl efectuez in aceste zile în Țara Sfântă, am avut o intîlnire cu primarul orașului Betleem, domnul Hanna Hannania. Am decis să reluăm colaborarea care a  fost suspendată in ultimii 2 ani de zile ca urmare  pandemiei de Coronavirus. Menționez că orasele Suceava  și Betleem s-au înfrățit in anul 2018. Acordul de parteneriat fiind semnat  la Suceava si Betleem. La întîlnire a participat si secretarul general al Consiliului Local, domnul Ioan Ciutac. Am vizitat Academia de Muzică din Betleem si ne-am propus sa inițiem un proiect de colaborare  intre Liceul de Artă Suceava si Academia de Muzică din Betleem, cu vizita reciprocă a unor copii  talentati,viitori muzicieni. Am convenit intr-o primă fază sa reluăm colaborarea in domeniul cultural, educational si economic -al oamenilor de afaceri. L-am invitat pe domnul primar Hanna Hannania, să  vină cât mai curând la Suceava. Este o onoare ca orașul Suceava sa fie înfrățit cu orasul Betleem,care are incheiate zeci  de parteneriate de infratire cu orase importante de pe intreg mapamondul.

În România suntem al doilea oraș înfrățit cu Betleemul, după Sectorul nr. 1 Bucuresti si mai nou municipiul Arad”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu în pelerinaj în Țara Sfântă. Întâlnire cu primarul orașului Betleem unde s-a stabilit reluarea colaborării în domeniul cultural, educational și economic (foto), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava