Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei Ion Lungu le-a mulțumit cetățenilor municipiului pentru disciplina de care au dat dovadă în respectarea măsurilor anticoronavirus și îi roagă să aibă răbdare în continuare spre binele lor, să fie solidari și cu ajutorul lui Dumnezeu vom scăpa mai repede de această epidemie.

”Le mulțumesc sucevenilor pentru disciplina de care au dat dovadă. Depinde de noi ce facem în perioada următoare ca să trecem cu bine și mai repede de această epidemie. Trebuie să fim cu toții resposnabili. Din păcate cifrele nu ne ajută. Zi de zi cresc cazurile de infectare și nu trebuie să ne facem iluzii că vin Sărbătorile Pascale, că vine Săptămâna Mare și se vor relaxa aceste măsuri. Dimpotrivă. Nu trebuie să ne panicăm dar trebuie să fim conștienți că și la Suceava va fi un vârf al pandemiei. Specialiștii estimează că acesta va fi atins în două-trei săptămâni. E clar că această lună este sacrificată. Mi-aș dori ca la finele lunii aprilie, începutul lui mai lucrurile să intre într-o oarecare normalitate. În concluzie vă rog să aveți răbdare. O faceți în primul rând pentru dumneavoastră. Nu trebuie să faceți că v-o cer eu sau primul ministru sau președintele. Trebuie să fiți conștienți că o faceți pentru dumneavoastră, pentru familiile dumneavoastră. Ca atare trebuie răbdare, solidaritate și disciplină și cu ajutorul lui Dumnezeu vom scăpa mai repede de această epidemie”, a transmis Lungu.

El a mai arătat că îl contectează oameni nemulțumiți că nu pot ieși din oraș să-și lucreze pământurile sau să meargă la rudele mai în vârstă din alte localități dar le transmite că primarul nu poate face nimic și că ordonanțele militare trebuie respectate. ”Lucrurile sunt foarte clare nimeni nu poate să iasă decât în condițiile porevăzute de Oronanța militară nr.6 adică cei care merg la serviciu și cei care au actitivăți economice de aprovizionare cu mărfuri. Cei care au de lucrat  pământul nu pot ieși. Nu e nici o crimă ca pământul să fie lucrat în mai. Să ne rugăm la Dumnezeu să scăpăm cu bine de această epidemie”,a  spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava