MOPAN Suceava

Primarul Ion Lungu, proprietar de câine ciobănesc românesc de Bucovina, propune acordarea titlului de ”Cetățean de Onoare” al Sucevei medicului veterinar Viorel Gașpar cel care a luptat pentru omologarea acestei rase. Lungu și-a exprimat intenția la Expoziție cu Ciobănesc Românesc de Bucovina, dedicat Zilei Bucovinei, care a avut loc astăzi. ”Am participat astăzi la un eveniment organizat de către Clubul Național Bucovina al crescătorilor de câini, condus de domnul doctor veterinar Viorel Gașpar, eveniment intitulat Expoziție cu Ciobănesc Românesc de Bucovina, dedicat Zilei Bucovinei.

Au fost expuși zeci de câini din această rasă, care vor fi apreciați de arbitri renumiți în domeniu din Timișoara și Oradea. Pentru acreditarea acestei rase de câini și implicit promovarea Bucovinei voi propune în ședința de Consiliu Local din luna decembrie 2022, acordarea titlului de Cetățean de Onoare domnului doctor veterinar Viorel Gașpar. Și eu sunt un pasionat de câini din rasa Ciobănesc Românesc de Bucovina, sunt la a treia generație de câini: l-am avut pe Rug, pe Nero iar acum îl am pe Martinel”, a declarat Lungu.

Primarul Ion Lungu, proprietar de câine ciobănesc românesc de Bucovina, îl face ”Cetățean de Onoare” al Sucevei pe cel care a luptat pentru omologarea acestei rase (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava