Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, anunță semnarea celui mai mare contract pentru asfaltări în Rădăuți prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Este vorba de un contract în valoare de 10 milioane de lei prin care vor fi asfaltate 12 străzi.  ”Am semnat la București, contractul de nota 10, în valoare de 10 milioane de lei (2.000.000 euro) pentru asfaltarea a 12 străzi finanțat prin PNI „Anghel Saligny”, a anunțat cu entuziasm primarul de Rădăuți. El a spus că se vor asfalta următoarele străzi: Alexandru Odobescu-rigolă acostament 400m, rigolă carosabilă 20m; Zorilor-borduri 250m, șanț periat 84m, rigolă carosabil 30m; Îmbinată- șanț pământ; Podurilor- pavaj pe toată lungimea, rigola carosabilă 20m;  Pandurilor- pavaj pe toată lungimea, rigola carosabilă 30m; Plevnei- pavaj pe toată lungimea; Gh. Doja- sanț pământ; Cucului- pavaj pe toată lungimea, podeţ diametru 800, l=10m; George Coșbuc- șanț pământ; Vasile Conta- rigolă carosabilă 321m; Ion Grămadă- borduri + geigere noi fără pavaj; Mică- rigolă carosabilă 220m.

”În total, un număr de 12 străzi și o lungime de 4,75 km urmează să beneficieze de asfalt! Imediat după întoarcerea de la București, voi iniția procedura de licitație pentru începerea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil! Termenul de execuție al lucrărilor este de 2 ani, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu, vom face tot ce ne stă în putință pentru a încerca să finalizăm lucrările cât mai repede! Calitatea acestor lucrări reprezintă cel mai important aspect al acestui proiect, sens în care trasăm deja potențialilor participanți la licitație o singură direcție: cea a lucrului bine făcut!”, a declarat Bogdan Loghin.

Primarul Loghin anunță semnarea celui mai mare contract pentru asfaltări în Rădăuți prin PNI ”Anghel Saligny”.  ”Am semnat la București, contractul de nota 10, în valoare de 10 milioane de lei pentru asfaltarea a 12 străzi”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava